Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vukšić: Na sastanku otvorili nove teme, složili smo se oko mnogih stvari

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna održan je u Vili Gorica u Podgorici

Nosilac liste “Narodne koalicije” Dejan Vukšić rekao je da je sastanak sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem pokazao nešto novo na političkoj sceni.

Sastanak predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima političkih partija koje učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 11. juna održan je u Vili Gorica u Podgorici.

“Osjetili smo da su nastupile promjene i načinom na koji je predsjednik pozvao na sastanak sve nosioce lista. Za vrlo kratko vrijeme, ne samo za problematiku ovih izbora, otvorili smo neke teme koje su prisutne na političkoj sceni i za pola sat, sat vremena smo se složili oko mnogo stvari, prije svega uzimajući u obzir ustavne i zakonske nadležnosti predsjednika. Saglasili smo da je ovo najbolji put da neke stvari, koje jesu ili nisu u nadležnosti predsjednika, kada dolaze sa te pozicije uz saglasnost predstavnika svih političkih partija da se upute nadležnim institucijama inicijative za razne stvari koje su bitne za građane, tako da mislim da će se ova praksa nastaviti i ubuduće”, rekao je Vukšić novinarima nakon sastanka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve