Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Šešelj, ogavni šovinista i fašista hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke

Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od Haga hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke, ocijenila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković

Vojislav Šešelj je ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od Haga hoće da ponizi Crnu Goru i Cetinjanke, ocijenila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković.

“Etnički Hrvat, naturalizovani Srbin iz Bosne, presuđeni ratni zločinac, još hoće da dijeli istorijske i političke lekcije. Ogavni šovinista i velikosrpski fašista presuđen od strane Haga hoće da ponizi Crnogorke i Cetinjanke”, napisala je Vuksanović Stanković na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
04.01.2022-13:49 13:49

Zlocinac ogovnjali nije kriv kriva je Srbija te mu dopusta da se pojavi i vrijedja CRNOGORCE na TV -odma ga uhapsit cim kroci zlocinca noga na Crnogorsko tlo Spuz zamijeniti za HAG!

B.Zekovic
04.01.2022-15:01 15:01

Gospodjo Vuksanovic-Stankovic, nije to ogavini sovinista i prirodna avetinja Seselj to rekao. On samo prenosi ono sto misle, ali se jos ne usudjuju da prozbore: Mandic, Knezxevic, Jokovic, Z. rivokapic sa svojim Bratickama i Spajicima, ali sto je bukvalno i javno prozborio premrcni Joanikije Micovic, kroz nagradjenu knjizevnu psovacnicu svog brata Milutina Groznicavog. Gospodjo Vuksanovic-Stankovic, Vase opaske i intervencije su hrabre i visprene, podsticu borbu za pravo, casst i slobodu Crne Gore, ali ovi monstrumi se samo smjeskaju i strasnim naletom razaraju Crnu Goru i Crnogroske narode. Od politickih partija kao sto su SDjP, DPS, Stara garda LSCG, Boznjacka partija,… Pročitaj više »