Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Ne želim da vjerujem da će Bulajić ući u tešku zloupotrebu službenog položaja

Ona je reagovala na izjavu potpredsjednika Skupštine, Strahinje Bulajića, koji je saopštio da neće zakazati sjednicu Skupštine na kojoj treba da se raspravlja o novom šefu zakonodavnog doma, zbog toga što se nijesu stekli politički uslovi

Politički interes bilo čiji, ne može biti razlog blokiranja institucija i kršenja Ustava, saopštila je poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković.

Ona je reagovala na izjavu potpredsjednika Skupštine, Strahinje Bulajića, koji je saopštio da neće zakazati sjednicu Skupštine na kojoj treba da se raspravlja o novom šefu zakonodavnog doma, zbog toga što se nijesu stekli politički uslovi.

“Ne može Poslovnik biti jači od Ustava i demokratskih procedura. Ne želim da vjerujem da gospodin Bulajić može ući u zonu teške zloupotrebe službenog položaja”, napisala je Vuksanović-Stanković na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
26.02.2022-02:04 02:04

Covjek je duboko zloupotrijebio sluzbeni polozaj, a gospodja Vuksanovic-Stankovic ne zeli da vjeruje da ce Bulajic uci u tesku zloupotrebu sluzbenog polozaja. A sto to reba jos da uradi gospodin Bulajic, da bi gospodja Vuksanovic-Stankovic pozeljela da vjeruje u ociglednu istinu. Drzavni udar je u toku. Nije pitanje sto profesorka Pravnog fakulteta zeli da vjeruje, nego sto drzava treba da uradi da zaustavi teroristu na celu Skupstine Crne Gore u njegovoj radnji rusenja Crne Gore. Zvanicna objava Bulajic Strahinje, v.d. predsjednika Skupstine CG, trebalo bi da je vec okupila sve zastupnike naroden volje u Skupstini radi neutralizacije ovog instaliranog neprijatelja… Pročitaj više »

COL
26.02.2022-16:22 16:22

Poštovana gospođo Vuksanović Stanković, ne vidim potrebe za ovakvu reakciju, jer nijeste reagovali kad je Ranjo isto ovako mjesecima opstruirao rad parlamenta…