Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Mićoviću oduzeti nagradu Miroslavljevo jevanđelje

Prema njenim riječima, ''ovakvi dobitnici brukaju državu i sve nas''

Milutinu Mićoviću oduzeti nagradu Miroslavljevo jevanđelje zbog poziva na ubijanja u Ukrajini, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

Prema njenim riječima, “ovakvi dobitnici brukaju državu i sve nas”.

“Mićović je najbolja slika karaktera vlasti koja mu je nagradu dala. Svaki normalni građanin se danas stidi pred civilizovanim svijetom, pred ukrajinskom nejači, ovakvoga dobitnika i njegovih zlih riječi”, objavila je Vuksanović Stanković na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
01.09.2022-09:14 09:14

OK. A sta radi suverenisticka opozicija u vezi toga ? Konferencije za medije, pise kolumne, daju intervjue, tipkaju komentare, primaju dobru poslanicku platu u Skupstini i trude se da ne naljute i uznemire popove SPC DF, SNP, URA, Milacica, Danilovica, Lekica… koji neumorno rade da ove drzave vise nema i da opet potone u balkanski glib mrznje, podjela,svadja siromastva i zavisnosti od drugih Dali ste im vlast, draga moja na lokalnom nivou u Budvi, Tivtu Andrijevici, Beranama, Andrijevici, Niksicu, Cetinju… Jedno pricate a drugo radite. Vasi ministri jos sjede u Vladi URA i SNP – a koji su nas prodali… Pročitaj više »

Evidence
01.09.2022-11:55 11:55

Mićovići? Kakve moralne nakaze.