Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: Abazović govori o konsenzusu a pola Skupštine i Crne Gore nijesu vidjeli tekst zakona

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković kazala je da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović govori o postignutom širokom društvenom konsenzusu o tužilačkim zakonima a da pritom pola Skupštine i cijela Crna Gora očima nije vidjela tekst zakona

Poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković kazala je da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović govori o postignutom širokom društvenom konsenzusu o tužilačkim zakonima a da pritom pola Skupštine i cijela Crna Gora očima nije vidjela tekst zakona.

“Po strani što dr Dritan ne zna da konsenzus postoji ili ne postoji, tako da “širok konsenzus” je laička interpretacija i kao što je sve što radi gdin. Abazović obična improvizacija.Dr Dritanu loše smišljene improvizacije ne mogu proći ni kod koalicionih partnera, a kamoli kod EK i Venecijanske komisije”, navela je Vuksanović Stanković na Twiter-u.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivana
14.04.2021-01:38 01:38

Draga nasa damo Stankovic pozovite gradjane na ulice i Micimo neprijatelje Crne Gore osudit ih za sva zla sto su nanijeli CG!

zabaviste
14.04.2021-07:21 07:21

Gospodjo Draginja nemojte se cuditi ovo vise lici na zabaviste nego na Vladu…. podjite od toga da ne znaju da su 1218 Nemanjici okupatori Duklje pa 1918 Crne Gore pa zato oce jopet 2021 ali su se preigrali sto su pustili da prodje 2 018 i sad je kasno- nikad vise!