Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović Stanković: A što inspekcija ne ukloni sve nelegalno podignute objekte Crkve Srbije

Ona je komentarisala vijest da Vojska Crne Gore nije juče dozvolila opštinskoj Službi za inspekcijske poslove iz Kotora da uđe u prostor vojnog posjeda

A što inspekcija ne ukloni bespravno podignutu limenku tzv. “crkvu” na Rumiji, pita na Tviteru poslanica SDP-a Draginja Vuksanović Stanković.

Ona je komentarisala vijest da Vojska Crne Gore nije juče dozvolila opštinskoj Službi za inspekcijske poslove iz Kotora da uđe u prostor vojnog posjeda i, kako je bilo najavljeno, ukloni spomen-obilježje postavljeno u nekadašnjem logoru Jugoslovenske narodne armije u Morinju, gdje su bili zatočeni i mučeni hrvatski zarobljenici između 1991. i 1992. godine tokom agresije na Dubrovnik.

“A što inspekcija ne ukloni bespravno podignutu limenku tzv. “crkvu” na Rumiji i bespravno sagradjenu “krstionicu” u Tivtu i sve nelegalno podignute objekte od strane Crkve Srbije.

Nego su našli da uklanjaju spomen-ploču žrtvama ratnih zločina počinjenih u Morinju”, navela je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
25.10.2022-15:14 15:14

Gospođo Vuksanović-Stanković, svi bespravno sagrađeni objekti Srpske okupatorske crkve, sagrađeni su uz punu podršku tada vladajućih DPS i SDP, a po. Pravosudni organi Crne Gore su reagovali kako treba i donosili presude da se ti objekti uklanjaju. Ali u okviru vladajućih struktura DPS i SDP toga doba postojala je snažna opstrukcija, jer sudske odluke nijesu poštovane. Još da Vas podsjetim gospođo Vuksanović-Stanković, vladajuće strukture DPS i SDP u Crnoj Gori su u svoje vrijeme , dragovoljno i trčeći se ulagujući ,sagradile o trošku države Srpskoj okupatorskoj crkvi, velelepna ruglo od Hrama u Podgorici, pokvareno dozvolili uzurpaciju Ostva cvijeća u Tivtu… Pročitaj više »