Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuksanović: Hrvatska u miru i slobodi, za što se herojski izborila, ostvaruje nove pobjede gradeći mostove

''Radosni smo što Hrvatska u miru i slobodi, za što se herojski izborila, ostvaruje nove pobjede gradeći mostove, one infrastrukturne, ali i one prijateljstva i zajedništva prema svima koji je uvažavaju i vole. Svjedok tome je i Pelješki most, još jedan ponos hrvatskih građana, ali i brojni drugi uspjesi'', naveo je Vuksanović

Svim Hrvaticama i Hrvatima, građankama i građanima Hrvatske te hrvatskom državnom vođstvu, u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno, od srca čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, kazao je Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske građanske inicijative.

“Ponosno danas gledamo Hrvatsku kako nakon ratnih razaranja i agresije uživa puno poštovanje od međunarodne javnosti i civiliziranog svijeta. Radosni smo što Hrvatska u miru i slobodi, za što se herojski izborila, ostvaruje nove pobjede gradeći mostove, one infrastrukturne, ali i one prijateljstva i zajedništva prema svima koji je uvažavaju i vole. Svjedok tome je i Pelješki most, još jedan ponos hrvatskih građana, ali i brojni drugi uspjesi”, naveo je Vuksanović.

Od posebnog značaja je, ističe, briga i potpora koju Hrvatska ima prema Hrvatima van njenih granica, a čega smo i mi u Crnoj Gori itekako svjedoci.

“Sva ta dostignuća ne bi bila moguća bez današnjeg praznika koji se rodio iz želje i čežnje za slobodom i samostalnošću, a ostvaren je državničkom mudrošću i srcem branitelja. U to ime, dozvolite da još jednom čestitam svima koji vole, poštuju i cijene Hrvatsku i Hrvate”, poručuje Vuksanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
05.08.2022-19:56 19:56

…kako pogriješismo ‘90 god prema HR —imali smo do tada sjajno iskustvo nikad nista loše nije bilo —no se okrenusmo ovim sjevernim baksuzima “tradicionalnim -bratskim prijateljima “ eto nam ga sad a tako i 100godina…
HR -srećan Dan Pobjede – oslobodise se SS i zla osvajačkog …

Lada
05.08.2022-20:11 20:11

Pridružujemo se čestitkama!