Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Vuksanović: Budimo radosni jer je Hrvatska jaka i prosperitetna zemlja

Još jednom čestitam svima kojima je Hrvatska na srcu, stoji u čestitci Vuksanovića

Predsjednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović čestitao je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti Republike Hrvatske, kazavši da je hrvatski narod danas povlašten jer živi ono što su mnogi sanjali, za što su patili i krvarili.

“Svim Hrvaticama i Hrvatima i državljankama te državnom vodstvu u ime Hrvatske građanske inicijative i svoje osobno, srdačno čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Višestoljetna čežnja mnogih generacija koje su čuvale državotvornu ideju našla je, predvođena prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom, ispunjenje u našem vremenu. Zbog toga smo povlašteni, jer živimo ono što su mnogi sanjali i za što su patili i krvarili. Neka današnji blagdan pobjede u ostvarenoj slobodi, bude nadahnuće svakome od nas u nastojanjima za bolje i pravednije društvo. Budimo ponosni i snagom duha i predanim domoljubljem osnažimo vrijednosti slobode i zajedništva, budimo radosni jer danas je Republika Hrvatska jaka i prosperitetna zemlja sa snažnim međunarodnim dignitetom i utjecajem.

Još jednom čestitam svima kojima je Hrvatska na srcu!”, stoji u čestitci Vuksanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lada
05.08.2023-16:08 16:08

Pridružujemo se čestitkama!