Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Uredićemo dvorišta svih škola i vrtića i kupiti minibuseve za prevoz učenika

On je podsjetio da je nedavni sporovedena akcija uređenje školskih i dvorišta vrtića, ali da postoji još puno prostora da se stanje dodatno unaprijedi

Pokret „Svi za naš GRAD“ na čelu sa dr Ivanom Vukovićem, predstavio je juče samo neke od najznačajnijih projekata koji će činiti okosnicu razvoja Podgorice u naredne četiri godine.

Podsjetivši na brojne realizovane projekte u prethodnom periodu, nosilac liste i aktuelni gradonačelnik, dr Ivan Vuković, istakao je da je gradska uprava za četiri godine postigla “rezultate za ponos”.

„Zahvaljujući rezultatima koji su iza nas, danas, sa mnogo više samopouzdanja, gledamo u budućnost, zato sam siguran da su najbolje godine tek pred nama“, kazao je gradonačelnik.

Vuković je, prezentujući projekte koji će obilježiti rad gradske uprave u naredne četiri godine istakao da će posebna pažnja biti posvećenja najmlađim sugrađanima i učenicima.

On je podsjetio da je nedavni sporovedena akcija uređenje školskih i dvorišta vrtića, ali da postoji još puno prostora da se stanje dodatno unaprijedi.

„Danas to izgleda ljepše, ali daleko od toga kako bi trebalo da izgleda u jednom modernom, ervopskom glavnom gradu. Zato će naša ponuda Vladi Crne Gore biti da u naredne četiri godine mi uredimo svako dvorište škola i vrtića na teritoriji Podgorice“, istakao je Vuković podsjećajući da gradske službe i preduzeća imaju taj kapacitet i dokazan kvalitet u radu.

Osim toga, Vuković je istakao da će se Glavni grad uključiti u rješavanje pitanja problema prevoza učenika na teritoriji grada.

„Odlučili smo da u budžetu za narednu godinu opredijelimo sredstva za kupovinu minibuseva, koji će služuti za prevoz učenika“, istakao je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve