Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Partije aktuelne većine dokazale da su puki izvršioci političkih naloga nekadašnjeg DF-a

Vrijeđati državnu himnu, problematizovati termin ‘crnogorski’, gušiti medijski pluralizam – sve može, samo dok su vlast, napisao je Vuković

Poslanik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković kazao je da su tzv. građanske partije aktuelne većine još jednom dokazale da su, trenutno, “puki izvršioci političkih naloga onoga što se donedavno zvalo DF”.

“Vrijeđati državnu himnu, problematizovati termin ‘crnogorski’, gušiti medijski pluralizam – sve može, samo dok su vlast”, napisao je Vuković u objavi na Twitter-u.

Na to je, kaže, podsjetio i odbornike drugih partija na sjednicama održanim prethodna dva dana.

“Na to sam – u kontekstu rasprave o prijedlogu odluke o izmeni statuta Gradske biblioteke (u čiji savjet su nedavno birani negatori crnogorske nacije) podsjetio predstavnike PES-a, URA i Demokrata u jednoj od brojnih diskusija juče i prekjuče u Skupštini Glavnog grada”, naveo je u objavi.

Podsjećamo, na jučerašnjoj sjednici Skupštine Glavnog grada usvojene su izmjene Odluke o osnivanju Gradske TV, čime su stvorene pretpostavke za smjenu savjeta te medijske kuće.

Takođe, jutros je u nikšićkom parlamentu, skinuta je sa dnevnog reda inicijativa za smjenu predsjednik Opštine Nikšić Marka Kovačevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
05.08.2023-21:49 21:49

Da se šubara pomokrio po njima ovi bi čekali presudu suda kao dokaz da su pomokreni i tek po izricanju presude bi se malo ljutnuli…

Tara
05.08.2023-23:23 23:23

Cista Gebelova Diktatura..G-dine Vukovicu..CG ima svoj zakon i Ustav..ako nova apostolska vlada ne postuje ajveci cin u CG..oni ne mogu biti..vrsioci u CG..Zasto ih krivicno ne gonite..pred sudom pravde..pa ici na dalje..