Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Desna ruka Bratić staraće se o imovini Glavnog grada, ozbiljna kompromitacija

Naime, nekadašnji gradonačelnik Podgorice reagovao je na imenovanje Milice Kadović za vršioca dužnosti direktora Direkcije za imovinu. Podsjećamo, Kadović je u 42. vladi bila na poziciji državne sekretarke u resoru Bratić

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, kazao je da će se “desna ruka” nekadašnje ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić starati o imovini Glavnog grada, navodeći da je to “ozbiljna kompromitacija” za aktuelnu gradsku upravu Podgorice.   

Naime, nekadašnji gradonačelnik Podgorice reagovao je na imenovanje Milice Kadović za vršioca dužnosti direktora Direkcije za imovinu. Podsjećamo, Kadović je u 42. vladi bila na poziciji državne sekretarke u resoru Bratić.

“140 direktora smijenjenih po političkom ključu, (za sada) 300.000 eura štete po budžet Crne Gore, formiran predmet u SDT-u, angažovan Specijalni policijski tim … i, onda, ex-državni sekretar (desna ruka ex-ministarke) staraće se o imovini Glavnog grada. Ozbiljna kompromitacija za Glavni grad”, napisao je Vuković u objavi na platformi Iks, do skora poznatoj kao Twitter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
18.08.2023-20:06 20:06

Gospodine Vukoviću, prihvatite jednom činjenicu, da jena vlast u Podgorici, došla grupacija nesposobnih ljudi, sa jedinim ciljem uništenja Crne Gore. Naravno da će svugdje đe mogu postavljati one koji to najbolje rade. Sa timi ne treba više gubiti vrijeme. Mi, obični građani, a posebno Crnogorke Crnogorci, kao najugroženija etnička grupacija u ovoj vlasti, samo inicijativno organizujemo otpor srpskom okupatoru i njegovim slugama. Gandijevski, ali uporno i odlučno. Gospodine Vukoviću, molimo Vas, pomognite nam u našoj borbi. Saopštenja i twiter, ne dopiru dovolno do ljudi! A srpski okupatori uživaju kad čitaju kako se žalite. Mi, CRNOGORKE I CRNOGRCI ZAPOČELI SMO ROVOVSKU,… Pročitaj više »