Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Vujović: Kako je krenulo, Draginja će 19. marta ostati sama na glasačkom listiću

Kako je krenulo sa državljanstvima Draginja će 19. marta ostati sama na glasačkom listiću, ocijenio je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović a povodom navoda da određeni kandidati za predsjednika Crne Gore posjeduju srpske pasoše

Kako je krenulo sa državljanstvima Draginja će 19. marta ostati sama na glasačkom listiću, ocijenio je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović a povodom navoda da određeni kandidati za predsjednika Crne Gore posjeduju srpske pasoše.

“Spajić, Mandić…a sumnjivi su bogami i neki drugi najavljeni kandidati da im je Srbija matična država. Kako je krenulo sa državljanstvima Draginja će 19.03. ostati sama na glasačkom listiću”, objavio je Vujović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bellarina
18.02.2023-11:34 11:34

E to bi povrh svega i bilo najljepše!! Bez dileme da imamo preśednicu pošto ona ima *stomak* da pogura i izgura sto gođ treba! A bgm i stas i glas!!

Tara
18.02.2023-18:55 18:55
Reply to  Bellarina

Ona bi u ovom slucaju vise stetila..ona nece dobiti toliko glasova….a i da joj neki hvale..bice problematicni..Neka saceka bolja vremena..