Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Vučurović: Pritisci na DF nikada nijesu davali rezultate, podrška Božoviću

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović istakao je da se pokazalo tokom godina da bilo kakvi pritisci na taj politički savez ne daju rezultate

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović istakao je da se pokazalo tokom godina da bilo kakvi pritisci na taj politički savez ne daju rezultate.

Kako kaže, ‘to su valjda do sada naučili i kriminalci, kao i oni iz korumpiranog državnog aparata, policije, sudstva, tužilaštva, koji služe nekoj politici, domaćoj ili stranoj’.

“Stojimo uz svakog našeg čovjeka, stojimo uz Mila Božovića”, zaključio je Vučurović.

Podsjećamo, predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću određeno je zadržavanje do 72 sata, nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).

Kako je ranije kazao portparol SDT-a i tužilac Vukas Radonjić, na teret mu se stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i tri krivična djela: neovlašćenja proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragalj
14.04.2023-11:20 11:20

Da li ovaj Krivošijanin Vučurovič nakon skoro tri godine njegove partije na vlasti misli da Tužilaštvo radi protiv njegove partije, ili je Tužilaštvo da goni sve osim DF.
Vučuroviću strpi se, optužba je vrlo ozbiljna pa sačekaj da nešto saznamo još o tvojem miljeniku.

COL
14.04.2023-11:51 11:51

Ova spodoba je hvalila do nivoa poniznosti bivšeg tužioca Katnića, sve dok nije pokucao na njihova vrata, isto to je činio i sad postojećim tužiocem Novovićem.

Albanac
14.04.2023-12:41 12:41

Kako su se popravili ovi DF svijem obrazi Stomaci oce da popucaju koliko su ugrozeni u CG od nepravde prema njima!