Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vučurović: Očekujemo da će partija koja ima tri poslanika poslušati onih 38

Istakao je da rekonstrukcija vlade donosi političku stabilnost Crnoj Gori

Demokratski front neće slati premijeru pisane odgovore, već treba zajednički da se dogovorimo oko toga da li će biti rekonstrukcija aktuelne vlade, izbor nove Vlade ili raspisivanje izbora, rekao je poslanik Jovan Vučurović.

Istakao je da rekonstrukcija vlade donosi političku stabilnost Crnoj Gori.

“Međutim, imamo jednu političku grupaciju koja istrajava na ekspertskoj vladi koja apsolutno nije dala rezultate i nije se pokazala kao dobar potez.”

“Očekujemo da će ipak doći do dogovora, i da će partija koja u parlamentu ima tri poslanika poslušati onih 38 poslanika koji se snažno zalažu za rekonstrukciju vlade, što bi bilo negdje i politički korektno i pošteno”, kazao je Vučurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nevena
08.10.2021-22:08 22:08

Cetnicima fali jos tri poslanika a partizanima fali jos jedan poslanik za VLADU   tako da je sve u URA- RUKAMA ni NOC ne moze bez DANA -KAO RIBA BEZ VODE nego zajedno jednu vojsku vojsku i izbacite URA !

Klempo
09.10.2021-05:55 05:55

TRAŽIO SAMOG SEBE SA POLICIJOM:Satima je tražio sebe, Kada su čoveka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila grupa volontera. Satima su prozivali njegovo ime kada se odednom oglasio čovek kojeg traže.slučajno se pridružio potrazi za samim sobom. Satima je s policijom i društvom tražio sebe pre nego što je shvatio da zapravo traže njega,

“Koga tražimo? Ja sam ovde”,