Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada spremna za potpisivanje ugovora sa SPC

Ako je SPC zadovoljna nije mi jasno što su nezadovoljni neki koji se danas predstavljaju njenim zaštitnicima, naveo je Krivokapić.

Vlada Crne Gore spremna je za potpisivanje ugovora sa SPC, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

“Razgovarao sam sa patrijarhom srpskim Porfirijem i uskoro ćemo usaglasiti termin potpisivanja Ugovora. Ovo pitanje ne smije biti predmet politizacije ili podmetanja, ne bi li se ostvario koji politički poen”, napisao je Krivokapić na Tviteru i dodao da je SPC zadovoljna.

“Ako je SPC zadovoljna nije mi jasno što su nezadovoljni neki koji se danas predstavljaju njenim zaštitnicima”, naveo je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
18.04.2021-15:36 15:36

Okupator je vazda ovako radio svudj u svijetu OTETO JE PROKLETO-sve se vraca -ucin- Docek Crnogorcima ste uvijek so na ranu sipali nista novo Crnogorci nikako pameti doci da okrenu stranu i vjetar da duva u njih ! Sta uradise za 4 mjeseca ni RAT je ovako nebi SPRZIO kao ovaj SRPSKI SVET!!!

Ha20
18.04.2021-18:58 18:58

Krivokapicu a sta mislis kako ce taj vas ugovor biti koriscen kada vas svetosavaca vise ne bude bilo, ja cu ti reci bocoljube. Sa tim ugovorom cete moci da brisete vase usmrdjene guzice smradovi jedni bjelosvjetski.