Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Ponavljao sam da plate i penzije neće biti smanjene, nažalost – najavljeni mandatar nagovještava teška vremena

Vlada je i u teškoj situaciji uspjela da obezbijedi zarade, penzije…

Premijer Duško Marković objavio je na Tviter nalogu da je tokom kampanje ponavljao da plate, penzije i socijalna davanja nakon izbora ne samo da će biti redovno isplaćivani, već da neće biti ni smanjivani.

“Nažalost, mandatar koji se najavljuje nema viziju da se suoči sa izazovima i već građanima nagovještava teška vremena”, navodi se u objavi Markovića.

Vlada je i u teškoj situaciji uspjela da obezbijedi zarade, penzije…

“Mnoge zemlje su u problemu, kao Vlada morate da reagujete svakog dana”, navode u Vladi.

Podsjećamo, nosilac liste koalicije “Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić kazao je nedavno za Radio televiziju Srbije da očekuje veću pomoć međunarodne zajednice novoj vladi u servisiranju obaveza i najavljuje mogućnost da plate i penzije ne budu isplaćene u novembru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milos uskok
22.09.2020-13:08 13:08

Aktuelno, svaka vam cast !Veoma ste profesionalni ;Pljujte, jedino to znate !Mene bi prosto bilo sramota da radim u ovakvim medijima !Strasno, sad me redovono izbacujete iako nista ne mislim lose o Crnoj Gori, ljubite Mila,mora da vas placa debelo !Ako ne, stavite malo prst na celo.
Zivi bili, nikom ne zelim zlo, pa ni vama. Idite malo u crkvu, bilo cija da je ,pomolite se !!!