Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

URA PES-u: Odgovornost za to što sada nemate ni većinu od 41 snosite isključivo vi i vaši partneri iz ”podzemlja”

Građani, po njihovim riječima, najbolje vide kako se politička skupina PES-a sastavljena, kako kažu, ''s koca i konopca'' snalazi na prvom testu u pokazivanju odgovornosti i političke vještine u dogovaranju nove Vlade

Odgovornost za to što sada nemate ni većinu od 41 snosite isključivo vi i vaši partneri iz podzemlja, poručili su iz GP URA u reagovanju na navode Pokreta Evropa sad (PES).

“PES svoju nesposobnost i neiskrenost u pokušaju formiranja nove Vlade prikriva napadima na druge kako bi zamaskirali svoju ispraznost, političko lutanje, nesnalaženje i diletantizam”, saopštili su iz GP URA.

Građani, po njihovim riječima, najbolje vide kako se politička skupina PES-a sastavljena, kako kažu, “s koca i konopca” snalazi na prvom testu u pokazivanju odgovornosti i političke vještine u dogovaranju nove Vlade.

“URA se ni na koji način nije miješala, niti će se miješati u sastavljanje Vlade, a kako smo i više puta javno istakli u tom kontekstu PES-u želimo sve najbolje. Želimo najbolje jer je u interesu URE da što prije dođe do očigledne saradnje PES-a i kriminalnih struktura”, kazali su iz partije.

Sami ste se, kažu iz URE, “zapetljali u sopstvenu mrežu neiskrenosti i nesposobnosti”.

“Sada sami to i rješavajte. Formiranje Vlade je ozbiljan posao, ali kojem vi očigledno niste dorasli. Ne tražite krivce u drugima i opravdanja za očiglednu saradnju sa kriminogenim strukturama”, zaključuju iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
05.09.2023-15:09 15:09

Ovi nesretnici iz URA-e samo pokazuju da je Spajić potpuno u pravu da ih ne uzima u Vladu. Bagra bili, bagra i ostali!