Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

URA: Mafija zna ko joj je najžešći protivnik, zato prijete i napadaju Abazovića

Kako su kazali, kao i do sada, prijetnje su uslijedile nakon što je država ostvarivala značajne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, poput pronalaska vojne i policijske opreme u zgradi Bemax-a, oduzimanja sumnjivih vozila od strane policije Ranku Uboviću i hapšenja Veselina Veljovića i ostalih pripadnika kriminalne organizacije koja se tereti za šverc cigareta

Osuđujemo najnovije prijetnje upućene na račun premijera i predsjednika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića u kojima mu se poručuje da se čuva snajpera, saopštili su danas iz URE.

Kako su kazali, kao i do sada, prijetnje su uslijedile nakon što je država ostvarivala značajne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, poput pronalaska vojne i policijske opreme u zgradi Bemax-a, oduzimanja sumnjivih vozila od strane policije Ranku Uboviću i hapšenja Veselina Veljovića i ostalih pripadnika kriminalne organizacije koja se tereti za šverc cigareta.

“Interesntno je i to što su prijetnje uvijek pratili i organizovani napadi dijela političkih partija, medija, NVO sektora, i raznoraznih zastupnima povezanih sa kriminalnim strukturama koji su na taj način pokušavali da diskredituju Abazovića”, kazali su iz URA-e.

Na sreću Crne Gore svi ti napadi i prijetnje, ističu iz URE, do sada nijesu zaustavili borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, već naprotiv, bilježeni su sve značajniji rezultati u toj istorijskoj misiji.

“Procesuiran je veliki broj lica, napadnuta je svaka organizovana kriminalna grupa, na snazi je i čišćenje institucija od ljudi povezanih sa mafijom i jasno je da sve to čini nervoznim one koji se nalaze na vrhu kriminalne piramide u Crnoj Gori, jer se polako obruč steže i oko njih”, ističe se u saopštenju.

Zbog svega toga mafiji i smeta Abazović, napominju iz URE.

“U njemu vide najžešćeg protivnika i čine sve kako bi ga izbacili iz mogućnosti da doprinosi daljem nastavku borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije. Zato, podrška svim hrabrim ljudima koji doprinose da Crna Gora postane država pravde, u kojoj nema mjesta kriminalu, gdje nema nedodirljivih i u kojoj su svi jednaki pred zakonom”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
25.07.2023-17:34 17:34

1. Policija samoj sebi da naredi da otkrije osobu ili skupinu osoba odgovornih za ovaj gnusni napad prijetnjom na život i telo premijera. 2. Policija da ispita pojavu tigrastih komaraca dresiranih za selektivni napad na premijera i pokušaj terorizma širenjem virusa nilske groznice, jer je primijećena skupina ovih terorista do veličine manje čete. Kažu da su tigrasti komarci opremljeni genetski modifikovanim osobinama tako da su otporni na bilo koji vid napada na njih, a zbog toga su i veoma opasni. Tigrasti komarci su opremljeni najsavremenijom navigacijskom opremom i skoro su nepogrješivi u kretanju. Možda da se zakaže i odbor za… Pročitaj više »