Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

U Skupštini danas o završnom računu budžeta za 2021.

Nastavak sjednice

Počela je sjednica Skupštine Crne Gore.

Poslanici na početku raspravljaju o Predlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta.

Momo Koprivica iz Demokrata poručio je da “izborni turizam” traje odavno te da se to mora mijenjati.

Zakon koji oni predlažu je kaže jedna za sve.

“Najveća odgovornost za ova dešavanja je na državnom tužilaštvu. Ono nažalost nije reagovalo i nije sprovelo sve radnje otkrivanja počinilaca krivičnih djela”, naveo je Koprivica.

Na linku pratite sjednicu uživo.

Poslanici će razmatrati i :Predlog zakona o izmjeni Zakona o unutrašnjim poslovima; Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi; Predlog zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu sa: Izvještajem o reviziji predloga Zakona o završnom računu budžeta Crne Gore za 2021. godinu i Godišnjim izvještajem o izvršenim revizijama i aktivnostima državne revizorske institucije Crne Gore za period oktobar 2021 – oktobar 2022. godine; Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama i Predlog zakona o dopunama Zakona o energetici.

Takođe će u objedinjenoj raspravi razmatrati Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru i Predlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve