Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

”Tuzi će jedne noći u zetske ruke doći”, ”gamad preko grane”: Prijeteće poruke povodom situacije u Tuzima

I članu DNP-a se ''sviđa'' objava na Fejsbuku

Situacija u Tuzima i dalje je napeta, a dodatno je podgrijavaju i društvene mreže.

Naime, izvjesni Ognjen Maraš na Fejsbuku je napisao “I Tuzi će jedne noći u ZETSKE ruke doći”

Na ovu objavu uslijedili su odgovori podrške drugih korisnika, koji su poručili:

“Ako bog da gamad preko grane”, “Ako vlada nema snage, nek pusti Zećane da riješe problem sa komšijama”, “Vidjećeš Nikšić 15. marta”…

FOTO: Facebook/screenshot

Pored toga, da mu se sviđa objava dotičnog Maraša, označio je i Nemanja Baošić koji je odnedavno član Demokratske narodne partije.

Prilikom pristupanja Baošića partiji, iz DNP-a su saopštili da “kvalitetni mladi ljudi prepoznaju tradicionalne vrijednosti koje baštini DNP-a, na čelu sa predsjednikom partije Milanom Kneževićem.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
SLOBO
25.02.2021-13:41 13:41

Vi samo preko noci radite na spavanju jer drugacije ne mozete tako ste i nama u mrklu noc oduzeli DJEDOVINU CRNOGORCIMA !

Slavs
25.02.2021-14:46 14:46

A što ne pišete o tome kako se Tuzi faktički djeluju kao država u državi? Što ne pišete o tome kako se ne poštuju zakoni države? A odma biste se javili da pišete vaše gluposti da su Srbi ovako nešto uradili, bagro izdajnička licemjerna…….

Ha20
25.02.2021-15:09 15:09

Ma oni to isto kao ona pjesma do godine u Prizrenu uz bogatu trpezu dje ima da se pojede i popije a snovi o Prizrenu su besplatnji isto kao i ovi o Tuzima. Pascad koja laju ne ujedaju.

Milovan
26.02.2021-07:04 07:04

Koi srbi u Crnoj Gori mislis ce posrbice Malisori = Albanci =Tuzani = Crnogorci su uvijek bili na braniki svoje domovine Crne Gore uradili su to i sad znajuci da klerofasisticka tudjinska vlast pokusava da ih ponozi i unizi Nikad mi Pravoslavni Crnogorci necemo dozvolit Genocid nad Albancima Bosnjacima Hrvatima Zajedno sa timmbrackim narodima boriceko se protiv klerofasista protiv cetnickoh terorista