Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Striković: Pod hitno popraviti nezavidan položaj penzionera

Ocijenio je da je poskupljenje goriva, i ne samo to, dovelo do talasa poskupljenja u kojem se već ''dave'' penzioneri

Socijaldemokratska partija (SDP) pozvala je buduću vladu, ma ko je činio, da pod hitno nađe način da popravi trenutno nezavidan položaj u kojem se nalaze crnogorski penzioneri.

Predsjednik bjelopoljskog Opštinskog odbora (OO) SDP, Adnan Striković, pozvao je buduću vladu da predloži zakonska rješenja koja će ići u pravcu ispunjavanja zahtjeva koje su artikulisali penzioneri iz gradova sjevera Crne Gore.

“Očigledno da projekat Evropa sad i pored pozitivnih stvari koje treba više nego pohvaliti ima i određenih negativnih konsekvenci koje se nažalost najviše odražavaju na socijalno najranjivije kategorije poput penzionera”, naveo je Striković.

Ocijenio je da je poskupljenje goriva, i ne samo to, dovelo do talasa poskupljenja u kojem se već “dave” penzioneri.

“Zato OO SDP Bijelo Polje podržava i njihov najavljeni protest koji će se održati 1. marta i smatramo da se sa pravom organizuje, jer nije izvršen udar samo na njihovu egzistenciju već i na njihovo dostojanstvo koje pokušavaju odbraniti”, zaključio je Striković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
21.02.2022-15:54 15:54

Kumim te bogom nemoj bar ti branit Penzionere sa 0,2% podrske SDP -BP vise bi moja baba od 78 godina dobila podrske od vas SDP poslije CETINJA  kad cijela CG zna sta ste ucinjeli i sa kim ste u kolo zaigrali  -Mozemo SDP -da nazovemo sa MRS !