Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Stijović: Imam dvojno državljanstvo

Otac mi je Crnogorac, majka mi je Srpkinja, tako da imam oba državljanstva

Imam srpsko državljanstvo. Rođen sam u Srbiji i to mi nikada nije bio problem, kazao je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović u toku današnje rasprave o njegovoj interpelaciji.

“Imam srpsko državljanstvo. Rođen sam u Srbiji i to mi nikada nije bio problem. Otac mi je Crnogorac, majka mi je Srpkinja, tako da imam oba državljanstva”, kazao je Stijović u Skupštini.

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Jovanka Laličić na izjavu ministra, odreagovala je pitanjem: “Kako neko ko ima dvojno državljanstvo može da obavlja tako važnu državnu funkciju, da bude ministar u Vladi”?

“To je zaista nezapamćeno”, poručila je Laličić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Walter
09.12.2021-17:32 17:32

Netačno g-dine STIJOVIĆU,
Ministar Aleksandar Stijović evropski rekorder po broju DRŽAVLJANSTAVA: 1.crnogorsko 2.srbijansko i3.BiH. Netačno ste izjavili i za imovinu : suvlasnik ste zemljišnog posjeda sa infrastrukturom u Srbiji osim stana koji ste pomenuli a isto tako nezvanično ste na drugo ime vlasnik stana na primorju ,dobijen za vjersku lojalnost
Ministarka Veselinka Bratić :crnogorsko,srbijansko i BiH. i prilične nepokretnosti .
Ministar Milojko Spajić : crnogorsko i 2 x

pero
09.12.2021-17:39 17:39

Bitango cetnicka, lose ti je bilo ovo 30 godina, ugrozeni srbin!Ti si obicni sumar i mjesto ti je u sumii u pecinu glibavi lazoce!

Crnogorka
10.12.2021-00:23 00:23

CRNOGORSKA VLADA —- IZBJEGLICE -UTOCENICI-IZGONICE 90% CETNICKI NASTROJENI i UNISTENJE CRNE GORE! PAD VLADE SVIJEM ODUZET DRZAVLJANSTVA I KOD VUCKA I DODIKA NA KORITO !