Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Stijepović: Kad smo došli u Opštinu na računu nas je operativno sačekalo manje od hiljadu eura

Kako navodi, kad su došli u Opštinu, na računu ih je, operativno, ono sa čime mogu raspolagati, što nije rezervisano, i kad se plate tekući troškovi, sačekalo i manje od hiljadu eura

Skoro da ne bi bilo ni potrebe da se odgovara danilovgradskom DPS-u kad je u pitanju ekonomska politika i “procvat” koji smo pod njima doživjeli, jer je dovoljno vidjeti na šta liči opština poslije 33 duge godine za vrijeme koje su nas opustošili, ali moram pokušati još jednom da edukativno djelujem na gospodina Boškovića. A potrebna mu je edukacija jer, kako sam mu već negdje rekao – crni Branko, upravljati jednim gradom nije isto što i brojati sjemenke, poručio je Duško Stijepović, poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore.

On je reagovao na saopštenje šefa Kluba odbornika DPS Danilovgrad Branka Boškovića u kojem, između ostalog, navodi da je “Stijepović na sjednici Skupštine izrekao neistine i doveo u zabludu građanke i građane Danilovgrada”.

Kako navodi, kad su došli u Opštinu, na računu ih je, operativno, ono sa čime mogu raspolagati, što nije rezervisano, i kad se plate tekući troškovi, sačekalo i manje od hiljadu eura.

“A upravo o tome sam i pričao u Parlamentu – o politici razvoja, o ekonomskoj viziji, o razlici izmedju njihove pogubne i naše razvojne ekonomske politike. Pritom, da stvar bude gora, dug Opštine (koji je bio cca 9.2 miliona eura) sa dugom lokalnih javnih preduzeća (jer je to gotovo neodvojivo) bio je ne manji od 12.5 miliona eura. Da ne pominjem u kakvom su nam stanju Iskru ostavili i sve njene dugove koji prelaze 400.000 eura, koje u gornju sumu nisam računao, a trebalo bi, imajući u vidu koliko je novo rukovodstvo to pitanje o jadu zabavilo i zabavlja i danas, tako da se evo ne može naći čovjek koji smije da potpiše izvještaj o radu toga kluba”, kaže Stijepović.

Dodaje da “više neće davati gospodinu Boškoviću na značaju”.

“Štaviše, ni u njegovoj partiji mu ne udaraju na trag, jer su svjesni, ali još uvijek nevoljni da javno priznaju – kad god crni Branko izađe za govornicu ili u javnost, oni padaju 2%. Tako da – što se mene tiče – samo neka nastavi”, zaključuje Stijepović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
02.12.2023-19:26 19:26

Danilovgrad se jako fino Obnovio.a pogotovo ceste..Preduzeca su odjedanput iznikla..sto je vazno za razvoj ..Vi cetnici..a jos antidrzavnici ste poznati lazovi..