Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bošković: Poslanik Stjepović izrekao neistine i doveo u zabludu građanke i građane Danilovgrada

Kako Stjepoviću matematika očigledno nije jača strana, mlada uzdanica Demokrata svjesno je prećutala 300.650,44€, želeći da ubere jeftine političke poene

Aktuelni poslanik u Skupštini Crne Gore, a bivši potpredsjednik Opštine Danilovgrad, Duško Stjepović na prethodnoj sjednici državnog parlamenta izrekao je brutalne neistine, kazao je šef Kluba odbornika DPS Danilovgrad Branko Bošković.

“Mlađani Stjepović, u želji da se dodvori partijskim šefovima, koristio je dobro poznatu retoriku mladih crvenih kravata, te u svom obraćanju iznio cijeli niz bezočnih neistina kojima je u zabludu doveo građanke i građane Danilovgrada i Crne Gore. Naime, on, je bez trunke stida i srama, kazao da je u momentu preuzimanja vlasti, vlast predvođena DPS-om, novim lokalnim čelnicima (PES, Demokrate, DF i URA) na računu Opštine Danilovgrad ostavila hiljadu eura”, navodi Bošković.

Prema njegovim riječima, “mada je Stjepoviću svojstveno da manipuliše, jer to je njegov način bavljena politikom, zbog građanki i građana, imam moralnu dužnost i profesionalnu obavezu da kažem da je nova koaliciona vlast PES, DF Demokrate i URA na dan 12.12.2022. godine, kada je preuzela rukovođenje Opštinom Danilovgrad, na računima zatekla 301.650,44eura”.

“Kako Stjepoviću matematika očigledno nije jača strana, mlada uzdanica Demokrata svjesno je prećutala 300.650,44€, želeći da ubere jeftine političke poene”, kaže Bošković.

No, dodaje, to nije sve.

“Dok je svojim gestikulacijama pokušavao da postigne teatralnost, gađao se sa nekih 12.5 miliona eura, kakvih i kojih, to samo on zna! Ali pošto se pretpostavlja da je govorio o dugu Opštine, zbog javnosti podvlačim da je na dan primopredaje vlasti, dug Opštine iznosio tačno 9.119.650,30€. No davno je rečeno, u laži su kratke noge”, zaključuje Bošković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve