Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Srbija: Vladimir Orlić kandidat SNS za predsjednika Skupštine

Član predsedništva SNS Nikola Selaković poručio je poslije sednice da je odluka stranke da se podmladi rukovodstvo, kako Skupštine, tako i Vlade

Na predlog predsjednika stranke Aleksandra Vučića, Vladimir Orlić će biti kandidat Srpske napredne stranke za predsjednika Skupštine, odlučeno je na današnjoj sjednici Predsjedništva naprednjaka.

Član predsedništva SNS Nikola Selaković poručio je poslije sednice da je odluka stranke da se podmladi rukovodstvo, kako Skupštine, tako i Vlade.

Selaković je rekao da je odluka donijeta jednoglasno, aklamacijom i da se tako pokazuje „kakav nevjerovatan potencijal leži u SNS“.

„Ponosim se time što s takvim čovekom sjedim u stranci, što je to čovjek koji je u međuvremenu završio Matematičku gimnaziju i ETF na kome je doktorirao, što je otac tri ćerke, što je bio stipendista za mlade talente i što je čovjek fantastičnog inženjerskog uma i britke i jake riječi. Njegove debate u Skupštini su bile uživanje za slušanje, kako se bori za ideje koje su promovisali SNS i Vučić“, rekao je Selaković.

Selaković je dodao da su kandidati za buduće rukovodstvo poslaničke grupe SNS, ali i funkciju potpredsjednika parlamenta, Milenko Jovanov, Marina Raguš, Nevena Đurić i Sandra Božić.

Za 10 dana biće održava nova sjednica Predsedništva SNS, na kojoj će se naprednjaci izjašnjavati o politici Vlade i kadrovskim rješenjima.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve