Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Spinant: Razmatramo mogućnost ponovnog zakazivanja posjete Fon der Lajen

Spinant je istakla da zbog guste magle u subotu u Beogradu, put predsjednice Evropske komisije u Podgoricu avionom nije mogao biti realizovan

Predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen zainteresovana je da razgovara sa crnogorskim kolegama kada to prilike dozvole. To je na pres konferenciji saopštila portparolka EK Dana Spinant.

Spinant je istakla da zbog guste magle u subotu u Beogradu, put predsjednice Evropske komisije u Podgoricu avionom nije mogao biti realizovan.

“Predsjednica je zainteresovana da razgovara sa crnogorskim kolegama kada to bude moguće. Razmatramo mogućnost ponovnog zakazivanja posjete. Ove sedmice je Samit Berlinskog procesa, u ovom trenutku nemamo informacije o učešću svih zapadnobalkanskih zemalja, ali naravno ona će iskoristiti tu priliku da prenese poruke koje se odnose na našu podršku Crnoj Gori”, saopštila je Spinant.

Saopštila je očekivanje da će uskoro imati novu najavu u vezi sa Crnom Gorom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
31.10.2022-15:35 15:35

NEDRAGA URSULA, općinjena DRAGIM ALEKSANDROM, ne samo da nije došla u Crnu Goru, nego je nije ni pomenula u rasspdjeli para koje je ponudila DRAGOM ALEKSANDRU.
NEDRAGA URSULA, KAKO GOD OJ. ILI DOĐI ILI NE DOĐI. SVE JEDNO NI JE1. SVE SI NAM RAZJASNILA I SVE NI JE MNOGO JASNO. I da Vas podsjetim NEDRAGA URSULA, MI SMO CRNOGORCI OD SRCA I DUŠE, NISMO MI OD ONIH KAKO VITAR PUŠE. A DRAGI ALEKSANDAR obožava VETAR KORUPCIJE kojim ste ga zapljusnuli.