Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Policija će snimati današnji protest ispred Vlade, pročitajte koje će ulice biti zatvorene za saobraćaj

Najavili su i da će zbog protesta neke podgoričke ulice biti zatvorene za saobraćaj.

Policija će snimati neprijavljeno javno okupljanje koje će se danas održati u 16.00 časova ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici, saopštila je Uprava policije. Snimanje će se vršiti od 15.00 sati do kraja okupljanja.

“Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati sledeće javno okupljanje. Neprijavljeno javno okupljanje koje će se održati danas u 16.00 časova ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici. Snimanje će se vršiti u vremenskom periodu od 15.00 časova do završetka okupljanja”, navedeno je u saopštenju UP.

Najavili su i da će zbog protesta neke podgoričke ulice biti zatvorene za saobraćaj.

“Shodno procjeni rukovodioca obezbeđenja od 15.00 časova sljedeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: Bulevar Stanka Dragojevića od mosta Milenijum do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog od starog grafičkog do zgrade Stare Vlade Crne Gore”, naveli su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve