Nedjelja, 1 Oktobra, 2023
Rubrika:

Spajić u Vašingtonu sa Eskobarom: Zajedničkim snagama da transformišemo i ekonomski razvijemo Crnu Goru

Spajić je naveo da vizija Pokreta Evropa sad garantuje ubrzanje na putu reformi potrebnih za pristupanje EU, kao i eksponencijalnog ekonomskog razvoja naše države

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić susreo se sa Specijalnim izaslanikom Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrielom Eskobarom. Tokom posjete Vašingtonu, osim sa američkim zvaničnicima, Spajić je razgovarao i sa mnogobrojnim čelnicima američkih fondova i korporacija, a tom prilikom je konstatovano da je ključna podrška na tom putu od partnera iz SAD, koji će biti ekonomski aktivni više nego ikad, i koji su spremni da zajedničkim snagama transformišemo i ekonomski razvijemo Crnu Goru.

Spajić je naveo da vizija Pokreta Evropa sad garantuje ubrzanje na putu reformi potrebnih za pristupanje EU, kao i eksponencijalnog ekonomskog razvoja naše države.

“Pokretanje programa, pa onda osnivanje pokreta Evropa sad korespondira sa temama kojima se građani Crne Gore danas bave – temama civilizovanog, razvijenog svijeta kao što su životni standard, vladavina prava, školstvo, zdravstvo i sveukupni društveni napredak, za razliku od decenija propuštenih šansi i protraćenog vremena”, naveo je Spajić.

Kako su istakli iz ove partije, konstatovano je da je ključna podrška na tom putu od naših partnera iz SAD, koji će biti ekonomski aktivni više nego ikad, i koji su spremni da zajedničkim snagama transformišemo i ekonomski razvijemo Crnu Goru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve