Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić saopštio da je korak do formiranja još jedne antievropske i anticrnogorske vlade

Kako su naveli, potencijalno formiranje još jedne manjinske vlade je ne samo očekivani nastavak poraza crnogorske državne politike već i potvrda da je PES potonula stranka

Dezorijentisani i uplašeni Spajić sinoć je saopštio da je korak do formiranja još jedne antievropske i anticrnogorske vlade. Ukoliko se skrpi mjesecima najavljivana 44. vlada radiće se samo o kontinuitetu nesposobne, štetočinske i nesuverene izvršne vlasti, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako su naveli, potencijalno formiranje još jedne manjinske vlade je ne samo očekivani nastavak poraza crnogorske državne politike već i potvrda da je PES potonula stranka.

“Nuditi mjesto predsjednika Parlamenta čelniku NSD koji je prvostepeno osuđen zbog teškog antidržavnog krivičnog djela i formirati vladu koja će zavisiti od niza Vučićevih političkih piona može samo mandatar i partija koji su pristali da budu dio iste politike ili su nebulozni amateri”, ocjenjuju iz Građanske iniccijative 21. maj.

Takođe dodaju, Spajić je dokazao i da je poražen od strane blaziranog beogradskog podložnika Milatovića.

“S druge strane, sve ovo je dodatni razlog za beskompromisno javno razobličavanje i podsticanje svih mogućih oblika građanskog otpora i dekonstrukcije politike tzv. avgustovske većine”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
R. K.
12.10.2023-11:41 11:41

Stranka 21.maj se pretvorila u novinsku agenciju. Članstvo im je taman toliko koliko ima članova odbora. A ko su, nije poznato, kao sto uvijek daju izjave u ime cijelog odbora, jer su, izgleda, stranka potpuno zatvorenog tipa, kao neka masonska filijala.
A što se tiče Spaica, proci ce gore od Krivokapica. Pored deefa nece se ni sa vlastitim gacama pitati, jer ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju.
Poučeni Dritanom, poslije Spaica se može očekivati pravi državni udar od strane DF-a.