Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Spajić: Fokus na ekonomiji, EU integracijama i vladavini prava, a ne na etničkim podjelama

Cijeni naš položaj, prema riječima premijera, u odnosu na 100 odsto usklađenosti sa EU spoljnom i bezbjednosnom politikom.

Želimo da se fokusiramo na ekonomiju, evropske integracije, vladavinu prava, a ne na etničke podjele, poručio je premijer Milojko Spajić povodom jučerašnjeg susreta sa predsjednikom CDU Fridrihom Mercom u Berlinu.

“Fridrih Merc, predsjednik CDU i lider opozicije, poznaje njemačku privredu jako dobro i biće velika pomoć u ekonomskom približavanju Crne Gore Njemačkoj”, napisao je Spajić u objavi na mreži X.

Cijeni naš položaj, prema riječima premijera, u odnosu na 100 odsto usklađenosti sa EU spoljnom i bezbjednosnom politikom.

“Takođe jako poštuje našu ulogu u regionu koja je vrlo pomiriteljska i koja pruža ruku svima.  Želimo da se fokusiramo na ekonomiju, evropske integracije, vladavinu prava, a ne na etničke podjele”, stoji u objavi Spajića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
klementina
28.04.2024-22:38 22:38

Kako si ti došao na mjesto đe si, sigurno ne kao POMIRITELj, već IZDAJNIK LOBIRAJUĆI za INTERESE TUĐE CRKVE i DRŽAVE, koja te PUŠTILA NZ VODU, pa joj se sad DODVORAVAŠ. JEDNOM IZDAJNIK DOVIJEKA IZDAJNIK.