Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Kabinet premijera i ministarstrvo kulture ignorišu proslavu 21. maja u Nikšiću

Od ministarke kulture Tamare Vujović je ignorisanje Dana nezavisnosti za očekivati, jer ona dolazi iz političkog subjekta Demokrata  koji  ne dijeli vrijednosti 21. maja, čak je svoevremeno govorila kako je Crna Gora banana država, saopšteno je iz CKM

Obavještavamo crnogorsku javnost, posebno građane Nikšića da kabinet premijera Milojka Spajića i ministarka kulture i medija Tamara Vujović ignorišu naše pozive za razgovor na temu organizacije programa u čast Dana nezavisnosti, koji će Crnogorska kulturna mreža  upriličiti u Nikšiću, saopšteno je iz ove NVO.

Nevjerovatno je, kako navode, da u vladinoj administraciji nema osnovne kulture odgovaranja na dopise, naročito na one koji se odnose na događaje koji su od izuzetnog značaja za društvenu zajednicu, što je bez dileme 21.maj.

”Ovakav odnos Vlade prema gradu Nikšiću i njegovim građanima  je poražavajući, jer je ovo grad koji je svojom bogatom istorijom zaslužio visoko poštovanje državnih institucija. Vjerujem da premije Milojko Spajić zna da i građani Nikšića participiraju u punjenju budzera i samim tim imaju pravo da ga konzumiraju za projekte iz oblasti kulture. Od ministarke kulture Tamare Vujović je ignorisanje Dana nezavisnosti za očekivati, jer ona dolazi iz političkog subjekta Demokrata  koji  ne dijeli vrijednosti 21. maja, čak je ona svoevremeno govorila kako je Crna Gora banana država”, navodi se u saopštenju.

Imali smo potrebu da se javno oglasimo prvenstveno radi građana Nikšića da znaju na koji način se Vlada Crne Gore odnosi prema njima i našem gradu.

Izgleda da se nastavlja praksa iz prethodnog perioda u kojoj Vlada organizuje skupocijene koktele za diplomatski kor  o trošku građana poreskih obveznika.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Trešnjevo
13.05.2024-12:22 12:22

A ko njih pita mi znamo što nam znači dan oslobadjanja od srpskog
ugnjetavanja i torture 21. Maj.
Slavićemo ga sa podignutim zastavama na na balkonima, na kućama na šljemenima ili ispred, naših ognjišta a njima se strva ne znalo !
Da je vječna Crna Gora!

Zelenaš
13.05.2024-12:28 12:28

Možda je Tamari Crna Gora “ banana
država” ali platica deset puta veća
od prosjeja ili minimalca ne pušta
nego je drži nogama i rukama.
Sram je bilo kao i svakoga ko poteže platu
a misli zlo i naopako ovoj državi!

Cetinje
13.05.2024-18:54 18:54

Pa I bolje se nije očekivalo od prodavačice knjiga, i prodavačice ljubavi,isključivo ko je “validan”rečeno po “seljački”za gotovinu,voli Tamara tudju muricu.