Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Fond PIO će nastaviti da postoji i isplaćuje penzije

Dakle, on je protočni bojler trezorskog sistema države Crne Gore, koji prima novac iz trezora i koji penzionerima distribuira penzije

Fond PIO će nastaviti da postoji i isplaćuje penzije i poslije primjene programa Evropa sad 2.0, saopštio je lider Pokreta Evropa sad (PES), Milojko Spajić.

“Fond PIO je suštinski prestao da postoji 2009. godine, tj. ne funkcioniše kao fond, već je jedna od 94 budžetske jedinice u trezorskom sistemu države. Dakle, on je protočni bojler trezorskog sistema države Crne Gore, koji prima novac iz trezora i koji penzionerima distribuira penzije”, naveo je Spajić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
18.06.2023-17:31 17:31

Miki, ne radi se ođe o fornu PIO, nego o tvojim namjerama da kad se dočepaš vlasti ukineš doprinose za peniono osiguranje! Poslodavci neće morati od bruto plata zapošljenih uplaćuju doprinose za penziono osiguranje, nego će taj novac davati direktno zaposlenima. Tako ćeš ti fiktivno povećat plate svim zaposlenim, a oni neka vide kako će živjet pod stare dane. Ti ćeš vjerovatno podstać formiranje privatnih pensionih fondova, a onda hohšztapleru, neka je BOG I SRPSKA OKUPATORSKA CRKVA u pomoć građanima, kad ih razni maheri poput tebe uzmu u svoje ruke! Elem Miki, nedvosmisleno te svi mediji već reklamiraju ka sigurnog… Pročitaj više »