Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Privode mladiće u Bijelom Polju, objaviti imena i osnov privođenja

Socijalistička narodna partija Crne Gore i njen opštinski odbor u Bijelom Polju najoštrije osuđuju privođenje grupe mladića iz Bijelog polja, koji su ovih dana pozivani na takozvane informativne razgovore

Socijalistička narodna partija Crne Gore i njen opštinski odbor u Bijelom Polju najoštrije osuđuju privođenje grupe mladića iz Bijelog polja, koji su ovih dana pozivani na takozvane informativne razgovore.
Bijelo polje

Obraćaju nam se pojedini roditelji privedenih koji su zabrinuti i plaše se za svoju djecu. U saznanju smo da se radi o momcima, koji nemaju nikakve kriminalne dosijee i do sada nijesu imali nikakvih sukoba sa zakonom.

Ovakvo policijsko postupanje ne može se tumačiti drugačije nego kao jedan od vidova njihovog zastrašivanja. Način na koji se to dešava nije primjeren za jedno demokratsko društvo. Sigurni smo da će svi nasilnički potezi vlasti, kojima smo svjedoci ovih dana, biti kontraproduktivni.

Socijalistička narodna partija poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova da u najkraćem roku objavi imena privedenih, kao i osnov njihovog privođenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve