Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

SNP poručila Demokratama: Prestanite dijeliti lekcije boljima od sebe

U svemu tome, dodjau, Demokrate nastavljaju da napadaju nas, naše ljude i pobjedničke liste u Plužinama i Beranama

Socijalistička narodna partija nema namjeru da se bavi besmislenim i nesuvislim saopštenjima Demokrata, ali istine radi, valja razotkriti sve njihove manipulatorske lagarije, koje u stvari, predstavljaju histeriju i lamentiranje nad foteljama i pozicijama koje im neumitno odlaze, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije SNP.

Kako su kazali iz SNP-a, ne čude nas njihovi svakodnevni napadi na nas jer još jednom pokušavaju da se peru, ovoga puta od klasične kupovine DPS-ovih odborničkih mandata u Kotoru.

“Svoje licemjerstvo dodatno pokazuju i time što, sa jedne strane, dijele lekcije svima po Crnoj Gori, a sa druge, ne žele da glasaju za kontrolno saslušanje o mogućoj kupovini mandata u Kotoru”, navodi se u saopštenju.

U svemu tome, dodjau, Demokrate nastavljaju da napadaju nas, naše ljude i pobjedničke liste u Plužinama i Beranama.

“Na njihovu žalost, u Plužinama SNP je osvojila apsolutnu vlast i danas ih uvjeravamo da će tako biti i u naredne četiri godine. Nesporna izborna volja je i da je beranska lista SNP-a imala najveći broj glasova. I tu je jasno da su Beranke i Beranci dali najveću podršku čestitim ljudima naše partije, koji se odgovorno i domaćinski odnose prema svom gradu”, dodaje se u saopštenju.

Iz SNP-a pozivaju Demokrate “da prestanu da dijele lekcije boljima od sebe, te da ne manipulišu radi sakupljanja jeftinih političkih poenčića”.

“SNP nastavlja svoj put, brinući o svojim građanima, a ne o ličnim interesima. U tom pravcu smo spremni da uradimo nešto za našu državu, za razliku od Demokrata koji rade isključivo za dobrobit svojih uskostranačkih interesa. Na tom putu bolje, bogatije i evropske Crne Gore niko nas neće zaustaviti”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve