Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

SNP Pljevlja Vranešu: Pljevljaci dobro znaju da nismo učinili ništa što bi bilo protivzakonito

U vremenu tridesetoavgustovske većine, po njihovim riječima, najmanje su očekivali da će ih najviše napadati bivši DF.

Pljevljaci dobro znaju da SNP nikada nije učinila ništa što bi bilo protivzakonito, niti je vršila bilo kakve pritiske da bi se domogla fotelja i direktorskih mjesta, poručili su iz pljevljaskog odbora Socijalističke narodne partije u obraćanju prvom čovjeku te opštine Dariu Vranešu.

“Gospodine Vraneš, u cilju samopromocije, odmah ste se medijski oglasili, kako bi sebi dali na značaju. Na žalost, obično se iza toga kriju izmišljotine osmišljene radi blaćenja neistomišljenika. Pljevljaci dobro znaju da SNP nikada nije učinila ništa što bi bilo protivzakonito, niti je vršila bilo kakve pritiske da bi se domogla fotelja i direktorskih mjesta. To je i razlog Vaše nervoze, pa svojim izjavama pokušavate da vještački date sebi na značaju, a građanima Pljevalja zamažete oči obmanama i neistinama”, naveli su u saopštenju iz pljevaljskog SNP.

U vremenu tridesetoavgustovske većine, po njihovim riječima, najmanje su očekivali da će ih najviše napadati bivši DF.

“Baš vi kojima smo bili “mostobran” i jedini izlaz iz ćorsokaka u koji ste upali zbog destruktivne i negativne politike, čiji ste Vi prototip, gospodine Vraneš. Nastavljate da manipulišete građanima na najprizemniji način, jer za Vas očigledno cilj opravdava sredstva, a cilj je domoći se fotelje, čak i na protivzakonit način”, dodaju iz SNP Pljevlja.

Mi smo račune uvijek polagali samo građanima, a kako kažu, “to ćemo činiti i ubuduće”.

“Zahvaljujući povjerenju birača i našem dosadašnjem radu, mi smo danas dio vlasti, a funkcije ne dobijamo na ulici i na protestima”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
08.11.2023-13:02 13:02

Dario klasicni blento. Po faci mu se vidi. Medicinu završio u Foci, tuka bio u školi. Otrovan Veliko-Srpski nacionalista. Mrzi sve koji nijesu u stadu sa njim.

Bellarina
12.11.2023-09:46 09:46

Dario…staro srpsko ime