Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP osuđuje napad na Popovića

Još jedan dokaz da su se u gradu pod Lovćenom stvari otrgle kontroli, poručuju iz SNP-a

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje napad na crkvenjaka Mitropolije crnogorsko-primorske Nikolu Popovića, koji se juče desio na Cetinju. Da situacija ne poprimi još ozbiljnije razmjere pobrinuli su se otac Gojko Perović i njegov sin, saopšteno je iz SNP.

“Ovo je još jedan dokaz da su se u gradu pod Lovćenom stvari otrgle kontroli, te da baštinici “komitsko-patriotske” ideologije ne prezaju ni od otvorenih ataka na sveštenike Mitropolije crnogorsko-primorske. Nakon napada na Bogosloviju i Cetinjski manastir, došao je red i na sveštenstvo Mitropolije, jer očigledno prvobitni napadi nisu bili dovoljni”, poručuju u saopštenju.

Kako su naveli, ovo nije prvi atak na Popovića jer je, kako kažu, i prošle godine bio na meti istog čovjeka, te da od salvi uvreda nije pošteđen ni otac Gojko Perović.

“SNP zahtijeva od nadležnih organa da što prije procesuiraju vinovnika pomenutog događaja i da ga sankcionišu u skladu sa zakonskim normama. Ovakvi događaji ne smiju ostati nekažnjeni, a njihovo sankcionisanje mora poslužiti kao primjer da u Crnoj Gori bezakonje ne može više vladati”, zaključuju iz SNP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve