Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP: Nema opravdanja za incident u Pljevljima

Posebno je žalosno, kako kažu, što je napadnuta civilna aktivistkinja i što se to desilo baš u Pljevljima, koja su vjekovima bila primjer skladnog suživota pripadnika različitih nacija i religija

Socijalistička narodna partija osudila je jučerašnji napad na aktivistkinju Sigurne ženske kuće Sabinu Talović i izvršnog direktora Umjetničke galerije “Vitomir Srbljanović” Belisa Pojatića.

“Napadi ovakve vrste nikome ne mogu donijeti dobro i samo nas vraćaju u neka vremena za koja smo mislili da su davno prošla. Od tada je Crna Gora napredovala i odmakla daleko na evropskom putu, pa se ovakvi incidenti više ne smiju dešavati ni opravdavati”, saopšteno je iz SNP-a.

Posebno je žalosno, kako kažu, što je napadnuta civilna aktivistkinja i što se to desilo baš u Pljevljima, koja su vjekovima bila primjer skladnog suživota pripadnika različitih nacija i religija.

“Pljevlja moraju i dalje biti poznata po dobrim i pozitivnim stvarima, kojih ima puno: od istorije, tradicije, kulture, do mnogo puta dokazanih iskrenih prijateljstava pripadnika svih vjeroispovijesti. Zato se ovakvim pojavama mora odlučno stati na put”, poručuju iz Socijalističke narodne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve