Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

”OSLOBOĐENJE” U PUNOM ZAMAHU: Odbornici vlasti podržali Đačić za direktoricu biblioteke u Pljevljima

Za je glasalo 23 odbornika vlasti, jedan je bio uzdržan, dok su protiv bili pet odbornika opozicione Demokratske partije socijalista

Skupština opštine Pljevlja donijela je odluku da v.d. direktorica Narodne biblioteke „Stevan Samardžić“ Bojana Đačić ostane na toj poziciji.

Za je glasalo 23 odbornika vlasti, jedan je bio uzdržan, dok su protiv bili pet odbornika opozicione Demokratske partije socijalista.

Đačić je izlasana za direktoricu Biblioteke, uprkos apelima šest zaposlenih da joj lokalni parlament ne da podršku zbog, kako su rekli, brojnih nezakonitosti u radu te ustanove u posljednjih devet mjeseci.

Oni su upozorili na mobing Đačić i brojne, kako su rekli, često neumjesne radne naloge koje izdaje zaposlenima. Tvrde i da mandat Đačić 3. januara 2024. godine nije produžen u skladu sa Zakonom, što je utvrdila Inspekcija rada.

Nedavno su donijeli odluku o stupanju u štrajk upozorenja i formirali Štrajkački odbor koji čine zaposleni Danko Radovanović, predsjednik i članovi Sofija Jelovac, Ivana Cvijetić, Ljiljana Vraneš, Marija Knežević i Milija Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Faruk
25.04.2024-15:56 15:56

Napred četniciii

Pi
25.04.2024-15:57 15:57

Samo ti guslaj
Ima se ko stiđet.
Pi

cetinje
02.05.2024-17:14 17:14
Reply to  Pi

A budi siguran da ova blanja “dobro gusla”za novac “nocna smjena”iskljucivo ko je novcano validan,no ima pravo njena je,to se prica po Pljevljima e dje je njen obraz tu lako je zakljuciti kad je vidite,iz oci joj viri.