Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

SNP i CIVIS održali konsultacije: Potrebna što šira politička podrška u pravcu formiranja vlade

Na sastanku je konstatovano da se Crna Gora nalazi pred velikim izazovima, zbog čega je neophodna jasna vizija, koja će dovesti do kvalitativnog preoblikovanja crnogorske političke realnosti

Povodom aktuelne političke situacije i u susret konsultacijama sa predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, danas su odžane konsultacije predstavnika Socijalističke narodne partije Crne Gore i Saveza građana CIVIS, navedeno je u zajedničkom saopštenju ove dvije partije.

U ime SNP-a sastanku su prisustvovali predsjednik Vladimir Joković, sekretar IO GO Dragan Vukić i članica Predsjedništva Slađana Kaluđerović, dok su ispred CIVIS-a prisustvovali lider dr Srđan Pavićević, generalni sekretar Zoran Miljanić i članica Predsjedništva Renata Milutinović.

Na sastanku je konstatovano da se Crna Gora nalazi pred velikim izazovima, zbog čega je neophodna jasna vizija, koja će dovesti do kvalitativnog preoblikovanja crnogorske političke realnosti.

-Sa sastanka je poručeno da je potrebna što tješnja saradnja u cilju afirmisanja jedne apsolutno imperativne vizije, što šire političke podrške i što snažnije inkluzije u pravcu formiranja 44. Vlade, koja će se pune četiri godine posvetiti neophodnim reformama za dobrobit svih građana Crne Gore- kazali su.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
31.07.2023-21:24 21:24

Bogomi veoma dvije moćne partije….Kad bi se zajebavali…