Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

SKANDALOZNO Budući mandatar Rukoljub najavio teokratsku državu, pa nagradio svetosavskog saborca za otimačinu!

Pitanje je da li je Krivokapić ikonu popularnom Batu uručio za mnoge ilegalne poslove u koje je Carević umješan, ili je jednostavno odlučio da ga nagradi za formiranje prve teokratske opštine koja je ozvaničena u četvrtak nakon diverzantsko-vjerske akcije popova u zgradi SO Budva

Kandidat za mandatara buduće Vlade Crne Gore Zdravko “Rukoljub” Krivokapić (po ocu “Srboljub”, a ako bi gledali po svom kumu onda bi nadimak mogao biti “Mafijoljub”), ponovo je šokirao i uvrijedio većinu crnogorskih građana svojim neodmjerenim, klerofašističkim izjavama.

Svetosavski uzurpator Marko Bato Carević prima nagradu za svoje kriminalne radnje od budućeg premijera teokratske svetosavske vlade Zdravka Rukoljuba Krivokapića, u restoranu koji je izgrađen na otetom zemljištu (ili uz oteto zemljište teško je utvrditi) na Krimovici

Samo nekoliko dana nakon što je uhvaćen u promovisanju velikosrpske ideologije, ili kako bi se narodski reklo u “srbovanju”, u javnosti se pojavio novi snimak sa sada već čuvene proslave u budvanskom restoranu u vlasništvu porodice Carević, koja je organizovana nakon što je svetosavski tajkun i uzurpator državnog zemljišta Marko Bato Carević izabran za predsjednika opštine.

Na novom snimku vidi se budući mandatar Krivokapić u društvu Bata Carevića, kontraverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, ambasadora Srbije Vladimira Božovića, nekoliko funkiconera DF-a i popova SPC. Samo ovoga puta na videu se umjesto srbovanja vidi kako “Rukoljub” drži govor u kome najavljuje buduću političku orjentaciju Crne Gore. U naletu religiozne inspiracije kakav može doživjeti samo iskreni svetosavski politički kadar, sve zasluge za “zaštitu države od zla” Krivokapić pripisuje natprirodnim metafizičkim silama.

“Niko nije zaštitio Crnu Goru nego Majka Presveta Bogorodica. Mogu da misle da je uradio i pojedinac i crkva. Ne, iza toga stoji Majka Presveta Bogorodica koja je zakrilila čitavu Crnu Goru i nije dozvolila da zlo nadvlada nad dobrim, jer je to znak našem narodu kako treba ubuduće da se ponašamo”, kazao je na velikosrpskom derneku nakon izbora Carevića za predsjednika Opštine Budva Krikovapić.

Krivokapić dalje govori kako je “jučerašnji i današnji dan (video nastao u četvrtak) dan pobjede i mi više ne treba da slavimo 9. maj nego 23. i 24. septembar jer se desila nova pobjeda”.

Nakon toga u egzaltiranom naletu izustio je rečenicu koja bi mogla da se posmatra kao ideološka maksima nove teokratske države koju uz pomoć svetosavskih saboraca  planira da stvori.

“Ako se ne budemo okrenuli do kraja vjeri onda sve što smo radili je malo. Mi treba prvo da svjedočimo vjeru pa sve drugo”, rekao je Krivokapić na proslavi koja je organizovana u restoranu Carevića u Budvi.

On je čestitajući Careviću izbor za prvog čovjeka uručio ikonu, za koju je naglasio da se zove “ikona Umiljenja”.

“Imam tu čast i zadovoljstvo, u ime prijatelja manastira Stanjevići, da gospodinu Batu Careviću uručimo ikonu umiljenja. Pogledajte taj lik Presvete Bogorodice koja u naručju drži našeg Gospoda Isusa Hrista. I ne zove se slučajno umiljenje jer je dato na jednoj pozadini koja je stara više od 150 godina. To je ta tradicija koju mi želimo da vratimo Crnoj Gori”, rekao je Krivikapić.

Pitanje je da li je Krivokapić ikonu popularnom Batu uručio za mnoge ilegalne poslove u koje je Carević umješan ili je jednostavno odlučio da ga nagradi za formiranje prve teokratske opštine koja je ozvaničena u četvrtak nakon diverzanstsko-vjerske akcije popova u zgradi SO Budva.

Da ironija bude još veća budući premijer je ikonu zahvalnosti uručio Careviću u restoranu koji je izgrađen na Krimovici gdje je Carević od države oteo ili direktno rečeno, ukrao 450 hiljada metara kvadratnih zemljišta. Pitanje je da li je i restoran izgrađen na uzurpiranoj zemlji, a to će se teško moći provjeriti s obzirom da novouspostavljenoj SAO Budva Carević, uz podršku budućeg mandatara, diktira pravila i pravne i zakonske propise.

Krivokapić je ovakvim postupanjem, osim što je jasno ukazao da će Crnu Goru voditi putem svetosavske teokratije, očigledno najavio da će kod svojih pravoslavnih saboraca podržavati, čak i nagrađivati ilegalne radnje, otimačinu i uzurpaciju zemljišta. Pa srećna nam ta sloboda koju nam donosi klerofašistička svetosavska oligarhija.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
koroman
27.09.2020-09:57 09:57

Ne mogu da shvatim da ovakav lik treba da bude naš predsjednik Vlade. Istupanja su mu krajnje čudna kontradiktorna sa srednjovjekovnim porukama. Da li je ovo posljedica religije ili nečega drugog? Da, trebalo bi ako se može, da ga neko nauči razliku između akuzativa i lokativa.

Rovca sa rovačkim katunima
27.09.2020-16:07 16:07
Reply to  koroman

Koromane bez ljutnje ovdje nema nista čudno I da nevalja. Naprotiv ja I moje komsije skinulismo kapu kad smo zdravka poslušali!

Kapetanovo jezero
27.09.2020-17:01 17:01
Reply to  koroman

Jes ti češ ga naučiti poštenju besjednistvu

Jelena
27.09.2020-18:26 18:26

G.najvece, ovo treba iz korijene sasjec, ovo je zlo EVROPO!