Kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić zvani “Rukoljub”, (po ocu “Srboljub”,a ako bi gledali po svom kumu onda bi nadimak mogao biti “Mafijoljub”), ponovo je uhvaćen u promovisanju velikosrpske ideologije, iako za sebe kaže da je “100 odsto Crnogorac”. Na snimku koji je nastao danas popodne u budvanskom restoranu u vlasništvu porodice Carević, vidi se Krivokapić u društvu novoizabranog predsjednika opštine Budva svetosavskog tajkuna Marka Bata Carevića, kontraverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, ambasadora Srbije Vladimira Božovića i nekoliko popova SPC. Pogledajte snimak.

 

 

 

Budući premijer danas je, izneđu ostalog, uživao uz čuvenu pjesmu “Tamo daleko”.

Podsjetimo, Krivokapić je u nekoliko izjava do sada uvijek naglašavao svoju pripadnost tvrdeći da je Crnogorac. Međutim, veliki dio javnosti sve više sumnja u njegovu iskrenost kada je riječ o tome kako se izjašnjava, posebno nakon što je u medijima nedavno osvanuo snimak iz 1999. godine na kojem se vidi Krivokapić u društvu sada pokojnog četničkog teroriste Nikole Kavaje. Najnoviji snimak dokazuje da očito Krivokapić pokušava da obmane građane Crne Gore predstavljajući se kao “Crnogorac 100 odsto”. Njegovu nacionalnu pripadnost komentarisao je nedavno i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić koji je na pitanje ima li razmimoilaženja među članovima Nove sprske demokratije i Zdravka Krivokapića, rekao da ima jedna.

“Krivokapić za sebe kaže da je 200 odsto Crnogorac, a ja sam Srbin iz Crne Gore”, kazao je Mandić za portal Nova.rs.

guest
8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tivat - EU
Tivat - EU
24.09.2020-19:02 19:02

Bravo za Aktuelno ! Treba nam ovakav portal koji ce otkrivati sta Srbi rade po Crnoj Gori

Jelena
Jelena
24.09.2020-19:36 19:36

Dje si DRITANE, baš di našao ko će da vodi Vladu, jeli m9guce , da si upao u ovu riblju posrbica. Dno dna, si dotakao!

Očigledno
Očigledno
24.09.2020-22:31 22:31
Ja vam kažem sa Kapetanovog jezero
Ja vam kažem sa Kapetanovog jezero
24.09.2020-22:42 22:42

Ljudi sta tu ima čudno?

Nesa
Nesa
25.09.2020-21:21 21:21

Ljudi, meni je vas zao ! I vas u Crnoj Gori, koji misle da im srbi zele lose, i ovih u Srbiji, koji osporavaju drzavu, zastavu i posebnost Crne Gore. Toliko ste medjusobno slicni, jedni i drugi, ma kako to paradoksalno zvucalo. Ja sam iz Valjeva, vrlo rado pevam Oj svijetla majska zoro…, volim Njegosa i Dejana Savicevica, i istoriju meni tako dragog i bliskog naroda kakav je Crnogorski ! Jesam li ja normalan ? Ili ja nisam, ili vi niste, treceg nema ! Vecina u Srbiji, velika vecina misli kao ja, i oseca kao ja !

dusan
dusan
27.09.2020-14:20 14:20

Neso, lupas besmislene gluposti.Niko u Srbiji apsolutno niko, nema nista protiv crnogoraca i crnogorske drzave.,Apsolutno niko.Ali ima protiv da se srpski narod u Crnog Gori smatra narodom drugog reda. Takve sramne stvari koje je DPS cinio Srbima je nezamislivo u novojoj istoriji. Da im nije Srbie crkli bi od gladi Neso,Samo da znas.Kad je boio zemljotres u Crnoj Gori, Srbija je najvise pomoci dala da se izgradi Crna Gora.Toliko o tome ako nisi znao.Sve je istina do zadnje reci.