Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Sjutra osnivački kongres Crnogorske evropske partije

Jedini kandidat za predsjednika stranke je istoričar Novak Adžić, a pored njega biće izabran i glavni odbor u kojem će biti 77 članova

U Podgorici će sjutra zvanično biti formirana Crnogorska evropska partija koja će sjutra upriličiti osnivački kongres. Kako je saopšteno, na tom kongresu, učestvovaće više od 300 delegata iz države i dijaspore.

Jedini kandidat za predsjednika stranke je istoričar Novak Adžić, a pored njega biće izabran i glavni odbor u kojem će biti 77 članova.

Događaj će početi u 10 časova u hotelu Hilton.

Istoričar Novak Adžić prije desetak dana najavio je da će 26. novembra osnovati Crnogorsku evropsku partiju (CEP). Istakao je da će se sa svojim kolegama boriti za Crnu Goru koja uvijek “ustaje kao feniks iz pepela”, uprkos, kako je kazao, “nesposobnim vlastima nakon 2020. godine”.

”Nikad se nećemo predati, nikad nećemo kapitulirati. Moramo se dostojanstveno boriti i vratiti ono što je Aristotel o politici govorio, a to je etičko djelovanje”, kazao je Adžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.11.2023-19:20 19:20

Jakome raduje..da G-din Adzic..osniva Crnogorsku partiju..Zelim Vam puno uspjeha…!!

BobZeković
25.11.2023-19:35 19:35

Znači kada se Novak Adžić bira za JEDINOG LIDERA PARTIJE , onda CRNA GORA UZLIJEĆE KAO FENIKS IZ PEPELA! I to uprkos neposobnim vlastima poslije 2020! Ajde Novače, parolašu stari, zaboravio si namjerno da su nesposobnim vlastima iz 2020, utabale put NESPOSOBNE VLASTI PRIJE 2020 godine, a čiji si ti sastavni dio bio dugo i dugo. Nedavno si na primjeru Crnogorske pravoslavne crkve, sjajno, na djelu, pokazao kako se uništava Crna Gora. Tvoja nova portija, osnivana u HILTONU, pri svoj bijedi sa kojom živi CRNOGORSKI NAROD, radiće i funkcionisaće isto ka i ti dosad. OPREM DOBRO NOVAČE ADŽIĆU SVE SA… Pročitaj više »

Zzzzzzzz
25.11.2023-22:29 22:29

Ovo sto nam se desava je sve zbog pizme i medjusobne mtznje Crnogoraca koji prema Boljevicu ima preko 50% a sa ostalim neizdajnicima preko 70%——-evo neki mrze Novaka ka Bojovic Mila —- prestanite se klat medju sobom i lako je spasit CG—— razumijete li vi o cemu pricam vazno je spasit CG a ne ko koga mrzi breeeee opri sebe!

BobZeković
25.11.2023-23:37 23:37
Reply to  Zzzzzzzz

Tako su svi vikali DA, treba glasat Mila radi Crne Gore. Pa tako uradismo i LJOSNU CRNA GORA JOŠ VIŠE! ZAKLINJALI SMO SE U MILA, NADALI SE U MILA, VOLJELI GA ILI NE VOLJELI, A CRNA GORA PROPADE! RAZNI MILOVI POLITIČKI PROIZVODI, MEĐU KOJIMA JE I NOVAK ADŽIĆ, NEĆE VIŠE MOĆ KA MILO!. SPUŠTASMO SE MI NA TO UŽE I PREKIDE SE UŽE! CRNOGORCI MA KOLKO IH BILO, ODJEDNOM NIJESU VIŠE OVCE ZA ŠIŠANJE NJIHOVIJEH IZABRANIH GLAVARA! MI NJIH BIRAMO DA SPAŠAVAJU CRNU GORU. ONI NAMA PO ŽIVOTU I SLOBODI, NE ZABORAVLJAJUĆI SVOJE DOBRO! NOVAK ADŽIĆ OĆE DA SPASI CRNU… Pročitaj više »