Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Šehović: Za očekivati da čelnici Vlade gospođu Fajon optuže za crnogorski ekstremizam

Nakon ovih ocjena, Šehović smatra da je za očekivati da čelnici Vlade i parlamentarne većine Tanju Fajon i Savjet optuže za ekstremizam

Nakon poraznih ocjena za očekivati je da čelnici Vlade i parlamentarne većine gospođu Tanju Fajon optuže za ekstremizam, poručio je poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović.

“Zaključak upravo završenog Savjeta EU za spoljne poslove: Crna Gora je od najuspješnije države u evropskom integracijama postala ne samo problem, nego i “rak rana” za naše evropske partnere. I to za samo dvije i po godine mandata aktuelne i prethodne Vlade Crne Gore! Aferim”, naveo je Šehović na Tviteru.

Nakon ovih ocjena, Šehović smatra da je za očekivati da čelnici Vlade i parlamentarne većine Tanju Fajon i Savjet optuže za ekstremizam.

“Nakon ovih poraznih ali otrježnjujućih ocjena, kao i činjenice da smo se našli u društvu Irana, Jermenije, Avganistana, Venecuele i Etiopije, je za očekivati da čelnici Vlade i parlamentarne većine gospođu Tanju Fajon i kompletan Savjet optuže za ekstremizam. Crnogorski naravno”, poručuje Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve