Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šehović: Posjeta čovjeka sa crne liste SAD-a najbolji pokazatelj dezorjentisanosti crnogorskih vladajućih elita

Šehović je  dodao da Dodik vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke ''mira'' i ''tolerancije'', koje su mu inače svojstvene

Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj političke dezorjentisanosti crnogorskih vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno prilično haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, poručio je predsjednik Socijaldemokrata Crrne Gore Damir Šehović, komentarišući najavu predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika da će narednih dana doći u Crnu Goru.

Šehović je  dodao da Dodik vjerovatno dolazi da prenese pozdrave od Vladimira Putina, i pošalje poruke “mira” i “tolerancije”, koje su mu inače svojstvene.

“Posjeta čovjeka koji na crnoj listi SAD-a je najbolji pokazatelj  političke dezorjentisanosti crnogorskih vladajućih elita, krize sistema vrijednosti kojoj svjedočimo, odnosno prilično haotičnog stanja u kojem se naše društvo nalazi. A još i više govori o “čvrstini” evropske i “pouzdanosti” evroatlanstke orijentacije parlamentarne većine i Vlade, koja inače zavisi od Andrije Mandića”, zaključio je Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.02.2024-13:38 13:38

Trebali su i Seselja pozvati..na cast..posto i onako nemaju morala..

Dragan PV
25.02.2024-15:19 15:19

CG je još članica NATO organizacije. A Jakov, Spaić, Vojvoda Mandić biva iskreni partneri. LAŽ je hrana što im reče istinu otac nacije Dobrica.