Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

SDP: Rukovodstvo CEDIS-a da podnese ostavku zbog lošeg poslovanja i gubitka od skoro 10 miliona eura

Kako su naveli, milionski gubici su sada i zvanično potvrđeni u izvještaju podnesenom Poreskoj upravi, u iskazu o ukupnom rezultatu – bilansu uspjeha, u tačnom iznosu od 9. 849.284 eura

Pozivamo rukovodstvo CEDIS-a da podnese ostavku zbog lošeg poslovanja i iskazanog gubitka od skoro 10 miliona eura u 2021. godini, saopšteno je iz Medijskog pula SDP-a.

Kako su naveli, milionski gubici su sada i zvanično potvrđeni u izvještaju podnesenom Poreskoj upravi, u iskazu o ukupnom rezultatu – bilansu uspjeha, u tačnom iznosu od 9. 849.284 eura.

“Kompanija koja je godinama iskazivala poslovni uspjeh, tokom prethodne godine je zabilježila ogroman gubitak koji je posljedica nedomaćinskog poslovanja, nekompetentnosti i beskrupuloznog partijskog zapošljavanja”, navodi se u saopštenju.

Iz SDP-a ocjenjuju, kako je jasno da je nakon preuzimanja kompanije ona postala partijski plijen, sa nekoliko stotina novo zaposlenih u 2021. godini, čime je CEDIS, u inače veoma jakoj konkurenciji, postao simbol i šampion klijentelizma apostolske Vlade.

“Svi pokušaji pravdanja kroz razne pokušaje friziranja poslovnih rezultata ne mogu sakriti činjenicu i milonske gubitke, koju i sama kompanija priznaje kroz zvaničan izvještaj, zbog čega njen menadžment treba odmah da podnese ostavku”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve