Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Direktor Doma zdravlja Bar mecima ubija koronu?

Iz SD-a navode da je izbor Vujovića “obećava” jer će “pravnik, koji ne poznaje procese rada domova zdravlja, rukovoditi istim”.

Socijaldemokrate (SD) saopštile su da, ako je tačno pisanje medija, novo “ekspertsko” rješenje Vlade jeste direktor Doma zdravlja Bar, Vuk Vujović, koji je do skoro bio šef kabineta ministarke zdravlja Jelene Borovinić Bojović.

“Ako je tačno to što pišu mediji, najnovije “ekspertsko” rješenje Vlade u vidu direktora Doma zdravlja Bar, stiglo je direktno iz kabineta ministarke zdravlja. Tako će njen doskorašnji šef kabineta, Vuk Vujović, ideološki veoma blizak ministarki što se vidi iz priloženog, obavljati ovu važnu funkciju”, naveli su u saopštenju.

Iz SD-a navode da je izbor Vujovića “obećava” jer će “pravnik, koji ne poznaje procese rada domova zdravlja, rukovoditi istim”.

“Sasvim slučajno se naravno zadesilo i da je on član Glavnog odbora Demokratske narodne partije pri DF-u. A da ne govorimo o tome kako obećava to što će jedan pravnik, koji ne poznaje procese rada domova zdravlja, rukovoditi istim. I na kraju, ali ne manje važno, vjerovatno je kao krajnji kvalitet presudilo to što ovaj direktor doma zdravlja ubija koronu… ali mecima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve