Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

SD: Blamaža oko sankcija Rusiji opomena da u narednoj vladi interes tuđe ne može biti iznad interesa sopstvene države

Vlada se evo treći put pokušava okupiti i saglasiti, ne bi li uvela sankcije Rusiji. Hoće oni, najbolju namjeru imaju, na sve su pristali kažu, samo nikako da se skupe da bi to izglasali, a i kad se skupe, pobiju se. Bukvalno, poručuju Socijaldemokrate (SD)

Vlada se evo treći put pokušava okupiti i saglasiti, ne bi li uvela sankcije Rusiji. Hoće oni, najbolju namjeru imaju, na sve su pristali kažu, samo nikako da se skupe da bi to izglasali, a i kad se skupe, pobiju se. Bukvalno, poručuju Socijaldemokrate (SD).

“Do izbora u Beranama. Nakon toga sve će, istina nevoljno, jer je to u suprotnosti sa njihovim svjetonazorom, najzad izglasati te sankcije, zbog čijeg odlaganja i neusvajanja zarad sitnih političkih interesa su nas izbrukali u međunarodnoj zajednici. Samo, ne znaju jednu stvar: boljka od koje oni boluju – otpor prema sopstvenoj državi, tačno, proći će na izborima. Ali tako što će na njima biti poslati u zaborav”, ocjenjuje iz SD-a.

Ova blamaža, kažu iz SD-a, neka nam bude za nauk.

“Neka nam je i ova blamaža odlazeće Vlade za nauk da u niti jednoj narednoj koja bude formirana, ruski ili bilo čiji drugi tuđi državni interes ne smije biti iznad interesa Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve