Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Saša Grbović novi predsjednik Opštinskog odbora SNP Pljevlja

Izbornoj konferenciji su prisustvovali izabrani predstavnici Mjesnih organizacija SNP-a u Pljevljima koji su izabrali novi Opštinski odbor koji broji 101 člana od kojih su 50 odsto novi članovi Odbora

Saša Grbović izabran je za novog predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Pljevlja.

“Shodno odluci Glavnog odbora danas je održana Izborna konferencija Opštinskog odbora SNP-a Pljevlja. Izbornoj konferenciji su prisustvovali izabrani predstavnici Mjesnih organizacija SNP-a u Pljevljima koji su izabrali novi Opštinski odbor koji broji 101 člana od kojih su 50 odsto novi članovi Odbora”, saopšteno je iz Partije.

Kako su naveli, Izbornoj konferenciji prisustvovao je predsjednik SNP Crne Gore Vladimir Joković.

“Nakon završetka rada Izborne konferencije održana je sjednica novog Opštinskog odbora. Opštinski odbor je na prvoj sjednici u novom sazivu za predsjednika Opštinskog odbora SNP-a Pljevlja izabrao dr Sašu Grbovića”, naglašeno je u saopštenju.

Posle sjednice Opštinskog odbora, dodaju iz partije, upriličen je tradicionalni novogodišnji koktel OO SNP-a Pljevlja kojem su prisustvovali članovi i simpatizeri Socijalističke narodne partije, mnoge zvanice iz privrednog i društvenog života, predstavnici političkih i vjerskih organizacija i drugi gosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve