Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Šaranović: Sa DPS-om nećemo smjenjivati čak ni političkog izdajnika kakav je Dritan Abazović

,,Našu riječ ne može kupiti 21 milion eura, niti 21 milijarda eura''

Demokrate nikad nijesu glasale sa onima koje je narod pobijedio o smjeni bilo kog člana Vlade, jer naša ruka nikad neće zajedno sa rukom Petra Ivanovića donositi političke presude, pa čak ni o onima koje je narod prezreo, kazao je poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović.

“Dakle, sa DPS-om nećemo smjenjivati čak ni političkog izdajnika, kakav je Dritan Abazović. Našu riječ ne može kupiti 21 milion eura, niti 21 milijarda eura. Naša riječ i naš glas nemaju cijenu”, istakao je Šaranović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
21.01.2022-11:42 11:42

Splacino cetnicka vi ste psihicko bolesno poremeceni zlikovci na respiratorima za DPS a DPS sve jaci nikad nam ga iz srca nemozete iscupat vas politicki otac SESELJ za svakog kaze da je izdajnik nije ni cudo sto za Abazovica lazete i podvaljujete VI od ucitelja vaseg CETNICKOG HASKOG SESELJA ste naucili samo LAZ I PODVALA DA MRZITE SVE STO NIJE CETNICKO  !Crknite Splacine cetnicke nikad se ne vidjeli i trag da vam se utre!

Samir
21.01.2022-13:12 13:12

“DEMOKRATE IZDAJNICI CETNICKI”: Poceli ste Proteste širom zemlje, ponovo se vijore srpske trobojke i Cetnicke kokarde USTALI STE PONOVO NA NOGAMA DA SETATE I  da ste ugrozeni od Crnogoraca !Dragi bog nas spasi pa ne dobiste POLICIJU u vase SAPE!