Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Rmandić: Svetosavska je na strani Rusije, nemamo problem da to javno saopštimo!

Prema njegovim riječima, Svetosavska srpska lista uvijek će biti na onoj strani istorije na kojoj je ostala i svetorodna i kraljevska loza Petrovića

Formiranjem nove Vlade Crne Gore, Srbi će još jednom biti brutalno izigrani od strane svojih navodnih predstavnika, ali i onih koji su zaogrnuti ”građanskom” pričom pronevjerili srpske glasove, ocijenio je Mirko Rmandić, član predsjedništva Svetosavske srpske liste

-Pojačavanje diplomatskog i ekonomskog neprijateljstva prema zvaničnoj Moskvi od strane aktuelne izvršne vlasti, direktan je atak i na dostojanstvo srpskog naroda, vječitog saveznika Ruske federacije. O potezima buduće, još ”evropskije” vlasti, da i ne govorimo, najvjerovatnije nam predstoji zatezanje odnosa do granice otovorenog neprijateljstva.
Zato ćemo u narednom periodu nizom konkretnih političkih aktivnosti pružiti demokratski otpor namjeri još jednog režima u Crnoj Gori da direktno radi na štetu, ne samo Rusije, već i najvećeg broja svojih građana – rekao je Rmandić.

Prema njegovim riječima, Svetosavska srpska lista uvijek će biti na onoj strani istorije na kojoj je ostala i svetorodna i kraljevska loza Petrovića.

-Upravo je Crna Gora Svetoga Petra Cetinjskoga, Njegoševa i istorijska Crna Gora, bila najlojalniji saveznik ruske imperije, nikada ne trgujući cijenom toga savezništva. Uvijek ističući u prvi plan Slovenstvo i pravoslavnu sabornost. Zato nedvosmisleno podržavamo napore ruske države koja je intervencijom u Ukrajini spasila domicilne pravoslavne Ruse od kijevskog ”Bljeska” i ”Oluje”. Mi iz SVETOSAVSKE nemamo bilo kakav problem da javno saopštimo da smo na strani Rusije i da i danas pamtimo da nas Srbe niko nije žalio tokom stravične agresije NATO pakta na Saveznu Republiku Jugoslaviju. Sličan scenario desio bi se i Rusima u Ukrajini da Moskva nije prva reagovala i suprotsavila se plišanoj okupaciji, na njenim granicama, od strane NATO pakta – zaključio je Rmandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
16.04.2022-15:49 15:49

Nemate vi problem sa ubijanjem civila ,đece ,silovanja i totalnim rusenjem gradova Ukrajine ,
jer ste vi ista gamad SS SPC..PI !